Ecseri János BLUES TRUPP

Az idén is lesz ECSERI JÁNOS BLUES TRUPP  koncert!

IDŐPONT: 2021. július 31. szombat, 19.30 óra /esőnap: aug. 14./
HELYSZÍN: Romtemplom melletti szabadtéri színpad

"A Blues muzsika végtelen abroszáról csipegetünk morzsákat, abban bízva, hogy egy-egy műsorunk alkalmával felsejlik valami az EGÉSZ-ből is. Ez persze amolyan TRUPP-os egész. TRUPP-osított egész. Egy kép, amit egy ecsettel fest négy kéz.
Jobban mondva nyolc. Na jó, meg a lábak. Örömmel zenélünk egymásnak, így örömmel zenélhetünk a közönségnek is. A menü a nagy örökzöldek mellett rég elfeledett vagy egyáltalán nem ismert darabokat egyaránt tartalmaz Robert Johnsontól Little Walter szerzeményeken át Gary Primich-ig.

Hozzávalóink:


SZUMPER ATTILA dobosunk, akit funky tempóra lüktető lelkülete és blues iránti jó kedélyű, nyíltszívű vonzódása csüccsentett a szerelés és a zenekar mögé Pap „LUCU” László basszusgitárosunk. Ő a karcosabb és finomabb rock zenében egyaránt bizonyított már, s jó ideje velünk hódol blues iránti szenvedélyének.
HORGOS ZSOLT gitárosunk. Régi motoros. A műfaj iránti elkötelezettsége évtizedek óta töretlen. Gitárjátéka arra enged következtetni, hogy lemezei között a blues, a klasszikus rock albumok mellett számos jazz előadó is helyet kapott, és ECSERI JÁNOS  szájharmonikásunk, aki olykor dalra is fakad és aki szerint voltaképpen minden blues. Közép-Európa és meglehet a világ leg E.J.-sebb, leg TRUPP-osabb blues bandája."

­