„Egyik legszebb hétvégém volt ebben az évben! Köszönöm mindenkinek akit megismertem!”
HALAS RÓBERT (2021)

„Nem szoktam még (4) gyertyát sem gyújtani, és a hagyományokat is magam módján követem, ... de, ha valamiért hálát kell mondanom idén, az Zsámbék. Sokkal több lett az évem ezáltal. Köszönöm!♥”
Földesi Ildikó (2021)

„Olyan jó visszagondolni arra a pár napra, sok-sok élmény volt benne, visszavágyom, jó volt Veletek!” 🙂 ❤
Zsu Tutor (2021)

„Csodás volt ❤”
Garda Zsuzsa (2021)

„Szuper volt, köszönjük a jó zenéket 🙏🤟🎸😎💓”
Schenk-Gulyás Katalin (2021)

„Remek két nap volt... persze Zsámbéktól ez alap...🙂
Losonczi Béla (2021)

„Én eddig minden évadon részt vettem, valamennyire aktívan a színpadon, volt, hogy a Bluesmegállóval, volt, hogy Soniáékkal. Bár mindig valami miatt el kellett rohanni/későbben érkezni, de azt tapasztalom, hogy az első kultúrházi, jóformán az egyik banda játszik a többinek esemény óta az esemény fesztivál, persze a jobbik értelmében, jellegű lett. Jó volt böngészgetni a fotókat azokról a koncertekről, ahol nem vehettem részt, az egésznek lelke volt. Mikor tavasszal azt írtam, hogy ez lehet egy új Paks, nem tévedtem. Hála Csilláék remek szervezésének (köszönet érte!), bizonyos értelemben még túl is szárnyalhatja. Legyen következő évad is, van értelme, van fejlődés. 🙂 Igaz, hogy csak pár percig voltam aktív szereplő, de kösz a tapsokat 🙂”
Áron Arnold

„Na kedveskéim, ettől piknik a piknik! Heveredés, evés-ivás, eszmecsere, jó kedv.....na és a ZENE!”
Babi Kőnig

„Nagyon tetszett, nagyon jól nyomták a zenét. Szuper volt minden, az előkészületektől a végéig. Köszönöm, hogy ott lehettem!”
Módi Balázs Vince

 

­