Blonde&Blues

A tavalyi évhez hasonlóan a fesztivál programjának időrendjét követve bemutatjuk az
V. ZSÁMBÉKI BLUES PIKNIK közreműködőit.

Most következzen egy vadonatúj zsámbéki duó formáció, melynek két zenészét  külön-külön jól ismerjük, lássuk mit hoznak össze nekünk az idén együtt! TUTOR ZSU festménykiállításának megnyitóján debütál a BLONDE&BLUES, vagyis Rimóczi Forró Csengele/CSENGI és Soltvadkerti Ferenc/SOLI.

2021. július 30. péntek, 16 óra/esőnap augusztus 13.
BLONDE&BLUES, vagyis Rimóczi Forró Csengele/CSENGI és Soltvadkerti Ferenc/SOLI a DIÓHÉJ CAFÉBAN

CSENGi: " A színpadi lét, a zongorázás 5 éves korom óta az életem meghatározó része. Komolyzenét tanultam, a Liszt Ferenc Zeneműveszeti Egyetem elvégzése után zongoratanárként, korrepetitorként tevékenykedtem, 15 éve a Zsámbéki Zeneiskola zongoratanára vagyok. A komolyzene mellet, 2018 óta rock, blues formációkban is játszom. Tagja voltam a zsámbéki medencében legendás Éjszakai műszak zenekarnak, játszom egy rock-blues formációban . Solival a kezdetektől együtt muzsikálunk, idén a duó formációval lepünk meg benneteket. "

SOLI: ""Tősgyökeres zsámbékiként gyerekkorom óta zenélek, az éneklés mellett gitározok is. Több zenekarban megfordultam már, az Éjszkai műszak zenekar énekese vagyok. Az évek folyamán eljutottunk rengeteg koncertre, lemezünk jelent meg és tévés felkérést is kaptunk. Csengivel először egy rock zenekarban találkoztunk, van egy blues bandánk is, most viszont duóban fogunk muzsikálni. "

­